Ples pod zvijezdama i Mala škola plesa
Rasplešite ga svakog petka u atriju Centra za kulturu Trešnjevka, dovedite partnericu ili partnera ili dođite sami i pronađite srodnu dušu koja voli plesati. Zavrtite se ispod otvorenog neba, plešite  engleski valcer, bečki valcer, foxtrot, tango, rumbu, cha-cha-cha, rock, boogie, twist i disco fox, lyndi hop, zaplešite i rock ‘n roll…

U sklopu Plesa pod zvijezdama od 21.30 do 22.00 sata bit će Mala škola plesa u kojoj će vas voditelj Tihomir Kološić poučiti korake pojedinih plesova. Svaki petak bit će usmjeren prema određenom društvenom plesu.

28.06. –  AKROBATSKI ROCK AND ROLL , GOST PRGRAMA AKROBATSKI ROCK  AND ROLL KLUB ELVIS
5.7.  / 19:00 / RUMBA
12.7. / 19:00 /
ARGENTINSKI TANGO
19.7. / 19:00 / CHARLESTON
26. 7. / 19:00 / KORAČNI FOXTROT

 

Uživajte, jer mi plešemo pod zvijezdama! Uostalom, vi koji ste naši stalni “plesači pod zvijezdama”, znate da je to i do sada bilo tako i da ste od našeg voditelja mogli učiti pojedine plesove od samog početka.
Svaki petak dočekuje vaš i naš Trešnjevčanin Tihomir Kološić, plesni pedagog i koreograf, te DJ Nikola Martek, zvan  Johnny. Želimo da sve generacije pronađu svoje mjesto pod zvijezdama u rasplesanom petku i u zanosu glazbe neka u sutonu premoste noć: zagrljeni!

Cijena ulaznice je diskontna ; samo 10 kn

28. lipnja ulaz je gratis.

ples pod zvijezdama plakat

LJETNI DISKONT KULTURE: Zadnji ovo ljeto /Ples pod zvijezdama i mala škola plesa
Skip to content