12.7., nedjelja / Ples pod zvijezdama / Atrij CeKaTe-a / od 19 do 22

Ples pod zvijezdama i Mala škola plesa

LJETNI DISKONT KULTURE – CENTAR ZA KULTURU TREŠNJEVKA – SOCIJALNA SAMOPOSLUGA ZAGREB

Centar za kulturu Trešnjevka, četvrtu godinu za redom, trudi se skratiti vam dane do početka godišnjih odmora i odlazaka na more, ili kod rođaka na selo, ili jednostavno do zagrebačkog Jaruna.

Od polovice lipnja do polovice srpnja u CeKaTe-u, za sve Zagrepčane i goste, pripremili smo LJETNI DISKONT KULTURE s više od 70 različitih programa.

U Parku Stara Trešnjevka možete poslušati zanimljive koncerte, pogledati filmove, rekreirati se , igrati nogomet uz Zmajsku pivovaru, putovati s poznatim putopiscima, u atriju centra zaplešite pod zvijezdama, izazovite prijatelje na okršaju u kvizovima znanja, bez i jedne kune razmijeniti MILO ZA DRAGO

LJETNI DISKONT KULTURE završavamo 17. srpnja s promocijom knjige

PAPAZJANIJA, autora I. Filajdića, koji će papazjaniju i skuhati.

Ove godine, prvi put, LJETNI DISKONT KULTURE povezujemo sa SOCIJALNOM SAMOPOSLUGOM. STVARNOST NAM NE DA ZABORAVITI ONE MANJE SRETNE, zato razmjenjujemo DOBRO ZA DOBRO

ZA SVE PROGRAME, NJIH VIŠE OD 70, NE MORATE KUPITI KARTU DA BISTE UŽIVALI U PROGRAMU, ALI UMJESTO KARTE BILO BI DOBRO DA KUPITE I DONESETE SVE ŠTO NEDOSTAJE SOCIJALNOJ SAMPOSLUZI, A TO JE BRAŠNO, ŠEĆER, ULJE, RIŽA, KONZERVE, MOŽE I HIGIJENSKE POTREPŠTINE.

SVE ŠTO DONESETE MI ĆEMO PREDATI SOCIJALNOJ SAMOPOSLUZI ZAGREB.

Za čitavo vrijeme trajanja Diskonta, svakim radnim danom od 10 do 20h, u CeKaTe možete donositi nekvarljive namirnice (brašno, ulje,rižu…) i osnovne higijenske potrepštine za zagrebačku Socijalnu samoposlugu.
Pozivamo vas da nam se pridružite na posljednjem zagrebačkom koncertu grupe Kazan, prije ljetnih vrludanja diljem lijepe naše.

Rasplešite se ove nedjelje u atriju Centra za kulturu Trešnjevka, dovedite partnericu ili partnera ili dođite sami i pronađite srodnu dušu koja voli plesati. Zavrtite se ispod otvorenog neba, plešite engleski valcer, bečki valcer, foxtrot, tango, rumbu, cha-cha-cha, rock, boogie, twist i disco fox, lyndi hop, zaplešite i rock ‘n roll…

U sklopu Plesa pod zvijezdama od 21.30 do 22.00 sata bit će Mala škola plesa u kojoj će vas voditelj Tihomir Kološić, plesni pedagog i koreograf, poučiti korake pojedinih plesova.

U nedjelju, 12.7., učimo osnovne korake Argentinskog tanga.

Za dobru muziku pobrinut će se DJ Nikola Martek Johnny.

LJETNI DISKONT KULTURE  /Ples pod zvijezdama
Skip to content