30. 6. / 18:00 / rock-mjuzikl “Ana K.” / velika dvorana

    Rock-mjuzikl „Ana K.“ Medley teatra

Nulti dan Ljetnog diskonta rezervirali smo za predstavljanje novog kazališnog hita u nastajanju, mjuzikla „Ana K.“, glazbeno-scenskog djela u nezavisnoj produkciji zagrebačkog Medley teatra. Na  polusatno predstavljanje pozvana je samo najvjernija pubika CeKaTea te uzvanici koji će imati priliku vidjeti što spremamo za iduću kazališnu sezonu.
Kazališni ansambl koji je u protekloj sezoni izazvao oduševljenje publike rock-mjuziklom “Antigona – pro(c)kletstvo roda”, udružio je snage s dramaturgom regionalnog spektakla “Crna kuća – mjuzikl u boji” te na pozornice donosi novo osuvremenjeno izdanje Tolstojeva klasika “Ana Karenjina”, priču ispričanu u najboljoj maniri svjetskih uspješnica toga publici omiljenog žanra, uz suvremenu rock glazbu i bend uživo na pozornici, uz britak jezik i stil koji ne zaobilazi ni aktualne društvene situacije, te na način na kakav je još niste imali priliku vidjeti.

skladatelj: Trpimir  Jerković
libretist  i  dramaturg: Igor   Weidlich
umjetnička  voditeljica  projekta: Marijana Matešić Jerković
koreografkinja: Tihana Strmečki

Na   predstavljanju   ćete   imati   priliku   uživo   čuti   dijelove   ovog   novog   rock-mjuzikla,   upoznati   se  s kreativnim timom, projektom i produkcijom, ali i izvođačima, od kojih su samo neki: Danijela Pintarić,  Taher Sanuri, Matija Škvorc, Marin Bukvić i drugi.

Vrsni profesionalni rock glazbenici uživo sviraju, a pjevaju, glume i plešu daroviti i energični početnici. Ansambl je sačinjen od dvadesetak izvođača i toliko suradnika. Na predstavljanju projekta bit će prikazani i uživo izvedeni ulomci iz predstave kojoj je Tolstojeva “Ana Karenjina” tek nadjenula ime i postavila izazov za preispitivanje je li uopće danas moguća ljubavna priča ispričana bez ironije.

Ovako je događaj popraćen na portalu Urbancult: Kako se žutilo opralo na centrifugi klasičnog komada

Rock mjuzikl “Ana K.” / 30. 6. / 18:00
Skip to content