Kazalište Moruzgva odigralo je na nedjeljnoj matineji 4. ožujka u 11.30 sati predstavu “Dan iz snova” Tee Gjergjizi Agejev. Premijera u petak bila je puna uzvanika i djece, tražila se karta više.

Za premijernu izvedbu u petak, 2. ožujka u 19 sati,  po dvije  ulaznice osvojili su Marina Spajić, Sunčica Hajdić i Vesna Šakotić. Za nedjeljnu matineju, 4. ožujka u 11.30 sati, ulaznice su dobili Vedran Katanić i Željko Bago. To su najbrži čitatelji našeg portala.


Snimio Želimir Ciglar

Hrvoje Zalar glumi posve neobičnog tatu u "Danu iz snova"

Jedno jutro u prosječnoj maloj obitelji započne kao i svako drugo žurbom i natezanjem – beskonačnim natezanjem. Barem tako izgleda roditeljima koji žure na posao. Tako im izgleda i nagovaranje na odlazak iz vrtića u park, iz parka kući, a spremanje na spavanje, to je izazov i za profesionalne pregovarače. Tog  jutra mama je gledala kroz prozor i brojala u sebi čekajući da joj para prestane šištati iz ušiju i onda je kroz prozor ugledala nešto. Nećemo vam otkriti što je to „nešto“ bilo, ali znajte da se taj dan pretvorio u dan iz snova: neobičnih, zabavnih snova okrenutih naglavačke, a potom ništa više nije bilo kao prije. Kako je bilo?  Pa  bolje, puuuno bolje i veselije, naravno!

Snimio Želimir Ciglar

Hrvoje Zalar, Zrinka Kušević i Ines Bojanić u ulozi neobične obitelji

Ova predstava duhovito otvara mnoga pitanja o odgoju i odnosu s djecom s kojima se danas svakodnevno susreću svi naraštaji. Na nesvakidašnji način mama, tata i Lara uče nove vještine komuniciranja i organiziranja užurbane svakodnevice, a rezultat je više zabave i manje narmgođenih lica, na pozornici, ali i u publici. „Dan iz snova“ učinit će vaš izlet u kazališni svijet poučnim i zabavnim iskustvom koje će mališani nastaviti oživljavati kroz razgovor i igru danima poslije predstave predstave!

Predstava je idealna za djecu u dobi od tri do deset godina.

 

Snimio Želimir Ciglar

Ines Bojanić i Zrinka Kušević u veseloj igri dostojnoj "Dana iz snova"

Svoj tekst režirala je Tea Gjergjizi Agejev, a glume Ines Bojanić, Zrinka Kušević i Hrvoje Zalar. Producentica je Ecija Ojdanić.

Nedjeljna matineja: dječja predstava “Dan iz snova” Kazališta Moruzgva

Posljednje iz kategorije: Teatar na Trešnjevci

Skip to content