U nedjelju, 9. 12. u  11:30 na nedjeljnoj matineji za djecu bit će predstava “Božićne nevolje  Ninea Horvat i Ines Škuflić Horvat Teatra Tirena. Cijena ulaznica je 25 kuna, a kupite li ih četiri, peta je besplatna.

Božićne nevolje
Djedovi pomoćnici Sobica i Sjeverni Medo od davnina pomažu Djedici podijeliti darove… no vremena se mijenjaju, djeca imaju sve više želja… i trebalo bi se modernizirati. Zato Djedica zaposli Superorganiziranu poslovnu tajnicu.


S njom stižu sva čuda modernog doba: kompjuter, printer, telefon, telefaks. Stižu mailovi, kupuje se preko interneta, sve ide poput čarolije, dok u sistem ne upadne zločesti Crvko Vrvko koji se hrani podacima… i naravno, pojede sve popise s dječjim željama. Medo i sobica mole za pomoć Pticu Šašavicu koja im pokaže put do Čarobnog patuljka. No on je ljut jer je Superorganizirana zauzela njegovo mjesto… Hoće li im Patuljak ipak pomoći ili će ove godine djeca ostati bez darova?
Ova dinamična predstava, spoj čarolija iz bajki i čuda moderne tehnologije, namijenjena je današnjoj djeci koja pomalo zaboravljaju bajke…


Uloge:
Tajnica/Patuljak/Ptica Šašavica: Petra Težak
Medo: Ines Matić
Sobica/Crvko Vrvko: Iva Bunčić/Nina Horvat
Režija: Ines Škuflić Horvat
Glazba: Darko Horvat
Scenografija: Iva Milley
Kostimografija: Suzana Tkalčec

Trajanje: 35 minuta

Posljednje iz kategorije: Teatar na Trešnjevci

Skip to content