Ljubav na prvi pogled

24. 5. / 20.00 / Ljubav na prvi pogled Fadila Hadžića

U lijepo namještenoj građanskoj sobi, u kojoj se stariji namještaj miješa s predmetima novijeg datuma, živi gospođa Marija Trkulja – Gazivoda. Žena čije lice karakterizira neka opuštenost osamljenice. Silno bi željela da u njezin život uđe usoba s kojom bi mogla podijeliti radost, intimu, romantične trenutke, a ne isključuje se ni zajednički život.
Gospođa je udovica, pokopala je dva muža, a odluči novog muškarca potražiti preko oglasa. Na oglas se javi gospodin Kosta Bandula, višestrukog zanimanja, dotjeran, uvija se od finoće, iako, po svemu sudeći, to i nije njegova prava narav.
U nizu komičnih situacija, obrata i sjajno nijansiranih karaktera, započinje radnja ove predstave kroz koju vas, od ekspozicije, zapleta, kulminacije, peripetije do samog raspleta vode sjajna glumačka imena.

"Ljubav na prvi pogled", Matija Prskalo, Kazalište Lectirum

Na prvi pogled se zaista čini kao da će doći do ljubavi, no kako se priča dvoje neznanaca razmata, postaje jasno da oboje imaju mnogo više toga u prošlosti nego što su inicijalno bili spremni priznati. Opterećeni prešućenom, iako posve evidentnom idejom o potencijalnom zajedničkom životu kao da je riječ o poslovnom ugovoru, oboje pokušavaju što suptilnije ispipati svojega suparnika u ovoj igri, pritom selektivno otkrivajući informacije o sebi.

Autor komedije: Fadil Hadžić

Glume: Matija Prskalo i Zijad Gračić

Režija: Zoran Mužić

Produkcija: Kazalište Kerempuh i Kazališna grupa Lectirum

"Ljubav na prvi pogled", Matija Prskalo i Zijad Gračić, Kazalište Lectirum

"Ljubav na prvi pogled", Zijad Gračić i Matija Prskalo, Kazalište Lectirum

OTKAZANA KOMEDIJA: “Ljubav na prvi pogled” Fadila Hadžića / 24. 5. / 20.00
Skip to content