OBAVIJEST: 
Predstava IDI PA VIDI otkazuje se zbog tehničkih razloga. 
Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

Predstava/komedija “Idi pa vidi”, nakon gostovanja na Glumačkom festivalu u Krapini i po Zagorju, vraća se u Cekate teatar 28.4. u 19.30 sati.

O predstavi:

Dalija i Iris profesionalne frizerke u naponu snaga, nakon što se suoče s ovrhama, više krivnjom sustava, manje svojom, odlučuju okrenuti novu stranicu i početi iz početka.

Kako im to uspijeva i da li im uopće uspijeva, DOĐITE PA VIDITE 
Rezervirajte svoju ulaznicu već danas!! 

Režija, dramaturgija i scenografija: Damir Mađarić
Kostimografija: Anamarija Filipović Srhoj
Koreografija: Tihana Strmečki
Igraju: Mia Krajcar i Marija Kolb
Frizura i šminka: Do šminke i frizure za pol vure

Riječ redatelja Damira Mađarića

Farsično-komedijografski tekst Ladislava Prežigala “Idi pa vidi” govori o Hrvatskoj danas kroz prizmu dviju djelatnica istoimenog frizerskog salona.
Dalija i Iris profesionalne frizerke u naponu životnih stremljenja bivaju ovrhovljene. Osiromašene manje svojom , više krivnjom sistema u koji su uronjene rođenjem odlučuju okrenuti novu stranicu i krenuti iz početka. Tu kreće priča u kojoj ćemo ih vidjeti kao vedre heroine u borbi za vlastitu egzistenciju. No u ovoj vrsti uslužne djelatnosti sve je jednostavno – bez mušterija nema egzistencije!
U sudaru njih samih i onih koje su uljepšavale ispliva život koji se može odvijati bilo gdje i bilo kada u zemlji kojoj tepamo „Lijepa naša“.
Kroz igru dviju glumica koje tumače pet likova doznajemo da je ta „Lijepa“ nekom doista takva; krasna, predivna, raj na zemlji, a drugima puko životarenje i muka puna gorčine gdje se život zna na tren činiti i besmislenim.
I dok se rješenje tog dualiteta; imanja i nemanja; iskrenosti i laganja, poštenja i najcrnjeg lopovluka prekrivenog koprenom zakona, čini za nekog običnog smrtnika nerješivim, ono nije takvo i za naše neustrašive profesionalke pune ritma i rime u svojim jedrim bićima!
Njihovo rješenje je bijeg! Da, treba pobjeći dok je još vrijeme, ali ne bilo kamo jer tu je novi studio za uljepšavanje “Idi pa vidi” gdje spas čeka u pregršt dobrih ritmova, pomno odabranih uglazbljenih stihova kao i energičnih plesnih pokreta!

Idi pa vidi! Pjevaj, pleši, zabavi se, smij se do suza i zaboravi sve!

Sponzor predstave: ŠMINKERAJ I FRIZERAJ – Do šminke i frizure za pol vure, Ilica 36Cijena ulaznice 50 kuna /za umirovljenike i studente 40 kuna

Rezervacija i prodaja:
pon – pet 10.00 – 12.30 sati, od 18.00 – 20.00 sati i 1 sat prije početka predstave/ 01 3027 411 / 01 3695 457 i info@cekate.hr 

NAPOMENA: ULAZNICE SE MORAJU PODIĆI NAJKASNIJE TRI DANA PRIJE ODRŽAVANJA PREDSTAVE. 
NAKON TOGA, REZERVACIJE SE PONIŠTAVAJU!

OTKAZANA PREDSTAVA “Idi pa vidi”  / 28.4. / 19.30 h

Posljednje iz kategorije: Teatar na Trešnjevci

Skip to content