petak, 16.01.2015. u 19.30 h

Udruga “Cure puce s Trešnjevke” organizira humanitarnu akciju  kojoj je cilj prikupljanje sredstava za liječenje teško oboljele Trešnjevčanke Lovorke Hančić, kojoj liječnici još uvijek nisu propisali odgovarajući lijek.

Centar za kulturu Trešnjevka još jednom se uključuje  u humanitarnu inicijativu sudjelujući u organizaciji kazališnog druženja uz predstavu “Međuigre 0 – 24” kabare Zijaha A. Sokolovića.

O predstavi autor kaže:

„Moj kabare, “Međuigre 0-24”, želi dodirnuti besmislenost i manjak logike čitavog ljudskog djelovanja sa sviješću da je čovjek uhvaćen u zamku civilizacije i usamljenosti, kao prirodnog stanja, i da se to ne može izliječiti, ali može ublažiti. Cervantesove “međuigre” su bile male kratke predstave u pauzama između činova dugih i velikih predstava kao odmor za gledatelje. “Međuigre 0-24” su mala kratka razmišljanja u pauzama između dugih i velikiv životnih obveza. “Međuigre 0-24” su sastavljene od mnoštva svakodnevnih razmišljanja stavljenih u formu kratkih priča, od kojih nekoliko njih čini okosnicu kabaretske forme, a ostale se mijenjaju od predstave do predstave.  Osnovna ideja „Međuigri 0-24“, u galopu civilizacije i poplave kapitalizma, je da čovjek ne odgađa mala, kratka zadovoljstva koja mu donose smirenje i duševni mir. Sad nije vrijeme…sad nije vrijeme…sad je kasno!“

Predstava će se održati u petak, 16.01.2015. u 19:30 sati u dvorani Centra.

Cijena ulaznice je 50,00 kn.

Ulaznice je moguće kupiti putem uplate na račun Udruge Cure puce s Trešnjevke:

HR84 2340 0091 5106 8913 3 ili izravno u CeKaTeu sat vremena prije početka predstave.

Zbog ograničenog broja mjesta, potvrde o uplatama i rezervacije nam šaljite na mail:

lovorikezalovorku@gmail.com

Sva sredstva prikupljena ovim putem namijenjena su  Lovorkinom liječenju.

Zijah Sokolović gostuje u CeKaTe Teatru

Posljednje iz kategorije: Teatar na Trešnjevci

Skip to content