Cekate nastavlja suradnju s vrtićima u sklopu projekta Darujmo djeci kazalište, pa tako i ovu subotu, 26.5.družimo se s dva vrtića koji će nam se predstaviti sa svojim predstavama:

DV MEDVEŠČAK u 10.00 h „Ide mali vlak iz vrtića Medveščak“

U predstavi sudjeluju tri skupine djece dječjeg vrtića Medveščak, skupine Daisies, Sunflowers i Vjeverice. Dvije skupine su s integriranim engleskim programom i jedna skupina s integriranim programom “Njegujmo tradiciju i baštinu hrvatskog naroda u vrtiću”.

DV CVRČAK U 11.30 h “Slikovnica pričalica”

O PROJEKTU DARUJMO DJECI KAZALIŠTE
Dragi mali i veliki ljubitelji kazališta, evo nas u  završnici četvrte sezone projekta na zajedničkim subotnjim druženjima s razlogom.
I ovaj put, zajedno, Gradski ured za obrazovanje, zagrebački vrtići, Udruga za školovanje pasa vodiča i mobilitet i Centar za kulturu Trešnjevka, pozivaju vas da još malo iskoristite subotnja jutra i provedete ih u CEKATE TEATRU i pogledate što su za vas pripremile i koliko su kreativne odgajateljice i djeca zagrebačkih vrtića.
I ove godine prihod od prodaje ulaznica namijenjen je školovanju pasa vodiča i terapeutskih pasa koji su nužni pomagači i djeci i odraslima s invaliditetom.

Pridružite nam se i u lipnju kad dočekujemo nove vrtiće,
a
 nakon ljetne pauze nastavljamo subotnja druženja…
Tete i djeca zagrebačkih vrtića čekaju vas u CeKaTeu.

DARUJMO DJECI KAZALIŠTE: 26.5. / 10.00 h DV MEDVEŠČAK / 11.30 h DV CVRČAK
Skip to content