“Ja se kandidiram, vi plaćate! Pošten političar je nesposoban političar” – samo su neki od političkih slogana predstave Ladislava Prežigala “Političar” u izvedbi Slavka Sobina. Pamtimo ga po televizijskoj seriji “Crno bijeli svijet”. Dramaturg i redatelj predstave je Igor Weidlich.

Slavko Sobin u novoj kazališnoj komediji „Političar“, autora Ladislava Prežigala pokazat će što je to iza kulisa svakodnevne politike. Dok lijeve, desne, i one „srednje“ stranke počinju svoje političko nadmetanje u kojem je većini umjesto dobrobiti naroda na umu jedino vlastiti stolac, poznati glumac utjelovit će u ovoj dinamičnoj predstavi pet živopisnih likova koji preko koalicije žele ostvariti samo jedan cilj – ugrabiti fotelje.

Jedan mračni kut restorana, jedna politička misija i pet urnebesnih likova – seljačina, mladi revolucionar, ginekolog koji želi zaštititi neke svoje mutne poslove, stari politički lisac koji mijenja stranke kao kapute i ambiciozna direktorica jedne banke. Svi oni žele vlast i svi oni žele zbrinuti sebe. A svi progovaraju kroz jednoga glumca – Slavka Sobina.

Kako se rade političke koalicije i kakav je u stvari um prosječnog političara, ova urnebesna komedija demistificirat će izbore i natjerati političare da se zamisle. Autor i glumac ne sumnjaju da će se mnogi u njoj i prepoznati. (Foto: Matea Petrović)

 

Cijena ulaznica je 50 kuna (40 s popustom za umirovljenike i studente).
Rezervacija i prodaja u Centru: 10:00 – 20:00 h / blagajna i tajništvo Centra / 01 3027 411 / 01 3695 457 / tnt@cekate.hr 
Ulaznice se mogu kupiti i preko online prodaje na ulaznice.hr

OTKAZANO -22.3. / 19.30 / Komedija: POLITIČAR / glumi Slavko Sobin
Skip to content