IZLOŽBA

Galerija Modulor

25.1.-18.2. 2022.

Likovni programi Cekate-a, izložba polaznika

 

 

Ovom prilikom u galeriji predstavljamo izbor radova naših polaznika u 2021. godini. Posjetioci će imati prilike vidjeti radove nastale kroz tri naša programa:

Keramika (voditeljica Nada Benc Štuka), Art-terapija (voditeljica Tara Beata Racz), Crtanje i slikanje (voditeljica Mia Maraković).

Radove za izlaganje izabrale su voditeljice zajedno sa polaznicima.

Sa radovima od keramike nam se predstavlja napredna grupa od 4 polaznice (Marina Posarić, Jagoda Đuroković Jagodić, Dušanka Šimunović, Ksenija Hlupić). Radovi koji se mogu vidjeti nastali su od raznih vrsta pečene, glazirane i neglazirane keramike.

Kroz program Art terapije nastaju vrlo zanimljivi radovi no ovdje nije toliko naglasak na samom rezultatu, već na procesu kroz koji oni nastaju, te su birani tako da se vidi sam proces njihovog nastajanja. Radovi su izabrani za vrijeme trajanja nekoliko ciklusa sa različitim polaznicima.

Crtanje i slikanje program je koji je krenuo tek u listopadu no kroz njega nastaju već vrlo zanimljivi rezultati. Prtedstavlja se grupa različitog uzrasta, od dječje do odrasle dobi.

 

Likovni programi Cekate-a, izložba polaznika
Skip to content