PLESNI STUDIO CEKATE: Grupa 1

Dob: 4 – 8 godina

Kada: utorkom i četvrtkom 17.30 – 18.30

Gdje: CeKaTe, Park Stara Trešnjevka 1

Cijena: 200 kn mjesečno

Kreativni pokret i ples osnovno su polazište u svijet igre i mašte. Kroz ples, glazbu, pjesmu i priču razvijaju vlastitu kreativnost, potiču svoju maštu,  razvijaju sluh, muzikalnost, spretnost, koordinaciju pokreta i plesnost.

Plesom djeca imitiraju svijet koji nas okružuje, ali otkrivaju svoj vlastiti unutarnji svijet. Improvizirajući, dijete može pokretom i plesom iskazati vlastiti doživljaj svijeta i sebe.

 

 

PLESNI STUDIO CEKATE: Grupa 2

Dob: 9 +

Kada: utorkom i četvrtkom 18.30 – 20.00

Gdje: CeKaTe, Park Stara Trešnjevka 1

Cijena: 220 kn mjesečno

Sat započinje osnovnim vježbama za postavu tijela te se razvija prema plesnim sekvencama, a koncipiran je za polaznike s nešto predznanja u plesu ili u bilo kojoj tjelesnoj praksi. Vježbajući plesnu tehniku djeca usvajaju nazive elemenata, uvježbavaju plesne sekvence i manje plesne cjeline za nastup.

Temelj je klasični balet, a postepeno se usvajaju elementi suvremenog plesa i elemenata jazz-plesa. Velika se pažnja poklanja osobnoj kreativnosti polaznika i improvizaciji.

 

POČETAK 2.10.2018.

 

VODITELJICA: Valentina Crnić – plesni voditeljica i koreografkinja

Plesom se bavi od svoje 10. godine, a danas radi kao plesni voditelj i koreograf u Plesnom studio Ritam Zona te Centru za kulturu Trešnjevka. Njezino područje edukacije proteže se u plesnim stilovima jazz dancea i suvremenog plesa. Edukaciju stječe u plesnom studiu Kelkope uz koju također pohađa ljetnu plesnu školu Kelkope u Šibeniku, plesnom klubu Jazzelle, plesnom studio Hip Hop House, plesnom studiu Ritam Zona, Plesnom studiu Andrea´s Room itd. Surađuje s mnogim koreografima, sudjeluje u plesnim predstavama, pohađa mnoge satove inozemnih i hrvatskih plesnih pedagoga te pohađa i osvaja mnogobrojna mjesta na hrvatskim i inozemnim natjecanjima. Iskustvo stječe kroz mnoge profesionalne plesne audicije, projekte, profesionalne predstave itd. Nikada ne prestaje učiti te nikada ne prestaje davati znanje svojim učenicima. Kaže da su joj učenici najveća inspiracija i edukacija te međusobno uče jedni od drugih.

UPISI u Plesni studio CeKaTe
Skip to content