Početak: siječanj 2018.

Što? Radionice namijenjene roditeljima školske djece koji žele saznati više o čimbenicima koji utječu na učenje i o vještinama uspješnog učenja te razmijeniti iskustva.
Cijena: 300 kn za cijeli ciklus radionica

teme:
Uspješno učenje i vještine učenja – Kako i koliko učiti s djetetom? Koje vještine učenja dokazano poboljšavaju učenje?
Organiziranje učenja i koncentracija – Kako pomoći djetetu da se koncentrira na učenje? Kako spriječiti odgađanje učenja do zadnjeg trenutka?
Motivacija – Psihologija motivacije, Kako roditelji utječu na motivaciju djeteta za učenjem?
Komunikacija roditelja i djece – Kakve poruke roditelji šalju djeci? Kako bolje slušati i razgovarati s djetetom vezano za školu?

Kako radimo: radimo u grupi od 8-15 sudionika/ca. Svaka radionica traje 2 sata, tijekom kojih roditelji prisustvuju prezentaciji a zatim kroz individualni i rad u grupi reflektiraju i dijele vlastita roditeljska iskustva vezano za temu. Naglasak je na osnaživanju roditelja kroz osvještavanje vlastitih dobrih roditeljskih praksi te kroz priliku da se informiraju i uče jedni/e od drugih.

Autorica i voditeljica:
Laura Marković završila je diplomski studij psihologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Od 2011. godine stječe iskustvo u individualnom i grupnom radu s djecom i mladima na podršci u učenju. Vodi radionice vještina učenja u CeKaTe-u i KNAP-u. Na drugoj je godini edukacije iz gestalt psihoterapije.

Prijave i informacije: leutar@cekate.hr

 

 

Radionice o učenju za roditelje školaraca/ki
Skip to content