Novi broj s nizom zanimljivih tema je izašao sredinom lipnja!!!

Glas Trešnjevke izlazi kvartalno od 2007.god. uz potporu Vijeća gradskih četvrti Trešnjevke sjever i Trešnjevke jug. Prezentira velik broj tema iz raznih područja: djelovanje lokalne samouprave, male komunalne akcije, kultura, obrazovanje, sport, poslovni razgovori, sigurnost u kvartu, urbanizam, povijest i sl. Odabirom tema želimo obuhvatiti sve bitne dimenzije života jedne zajednice.

Izlazeći u kontinuitetu već sedam godina časopis je stekao znatno čitateljstvo svih uzrasta koje s nestrpljenjem očekuje svaki broj. Posebno valja istaknuti dobru komunikaciju s velikim brojem građana koji pišu, predlažu teme, javljaju se s komentarima, postavljaju pitanja i ukazuju na poznate i manje poznate vrijednosti, otkrivaju tko sve živi na Trešnjevci, kakvih sve znanih i neznanih umjetnika (amatera i profesionalaca) tu ima.

Na taj način građani sami dijelom kreiraju sadržaje i tako ostvaruju temeljno pravo da budu informirani i informiraju, te sudjeluju u životu lokalne zajednice, grade njenu koheziju i utječu na odluke svoje, a time i šire zajednice.

Izašao je novi broj GLASA TREŠNJEVKE!!!

Posljednje iz kategorije: Sociokulturni odjel

Skip to content