Produžen upis-još 2 mjesta slobodna !

Vrijeme: subotom od 10,00 do 12,00 (tijekom školske godine)

Voditeljica: Nevenka Kraljević, prof. lik .kult.

Uzrast: od 13-16 god

Mjesto: kreativni studio, Cekate

Program Male likovne akademije u Cekate-u provodi se već četvrtu godinu. Uz stručno vodstvo  Nevenke Kraljević, djeca savladavaju posebno kreiran program -i za one koji se žele pripremiti za srednje škole umjetničkog područja, i za one nadarenije.
Ukoliko vaše dijete želi nastaviti školovanje na umjetničkoj školi ili fakultetu, ovdje će moći kroz individualan pristup razviti svoje potencijale do maksimuma.

Program je zamišljen kao dodatna aktivnost za djecu kojoj nije dovoljna školska satnica likovne kulture. Jedan sat tjedno u školi nedostatan je za razvoj mlade osobe kao vizualno osvještenog bića sa formiranim estetskim kriterijima, a takav je dopunski program teško naći van škole. Stoga smo za njih pripremili dodatni program.

Nadarena djeca te oni koji se žele pripremiti za škole umjetničkog područja, ali i svi oni čija znatiželja prerasta okvire školskog programa, pozvani su da nam se pridruže.

Na kraju godišnjeg programa polaznici sudjeluju na zajedničkoj izložbi u Galeriji Modulor. Radove polaznika prethodne godine možete pogledati u rujnu 2015.

Program: osnove kompozicije i proporcija, viziranje, perspektiva, tonska i koloristička modulacija, dvogimenzionalno i trodimenzionalno oblikovanje, obilasci grada i izložaba, projektni zadaci.

Ključne riječi:

Skip to content