KLUB MELISA / ART re-kreacija

Upisi na besplatnu edukaciju pletenja ukrasnih košara

Utorak, 4. i 11.10.2022 od 18 do 20 sati u Društvenom domu Prečko (Prečko 2a)

RADIONICA JE POPUNJENA!!

 

 

U utorak, 4. i 11.10.2022 od 18 do 20 sati u Društvenom domu Prečko (Prečko 2a) održat će se edukacija pletenja ukrasnih košara spiralnom tehnikom. Voditelj radionice je Ivan Herga.

Ovom tehnikom pletenja mogu se izraditi raznolike košare, pladnjevi, podmetači. Materijal koji koristimo u izradi je rafija, suho lišće palminog drveta. Svakom polazniku osiguran je materijal koji je dovoljan za izradu jedne veće košare.

 

Na radionici ćete naučiti nešto o samom materijalu, o bojanju rafije, svim etapama izrade košare, od dna pa do ručki te načine završavanja košare.

Radionica je besplatna i namijenjena je osobama starijima od 55 godina, kao i umirovljenicima.

 

Na radionicu možemo primiti 10 polaznika, a svoje mjesto možete rezervirati na: vgasparin@cekate.hr

 

ART re-kreacija je sekcija unutar Kluba Melisa gdje polaznici predstavljaju ostalim članovima svoja iskustva i kreativna znanja, sudjeluju u izmjeni ideja, pribora za rad, uče nove tehnike i druže se s osobama sličnih interesa. Radovi će po završetku radionica biti selekcionirani i predstavljeni širem auditoriju. Unutar radionica ART re-kreacije planirana su učenja o makrame tehnici, tehnici izrade pletenih košara, izrada kraluša i izrada modernog nakita od recikliranih materijala.

 

Upisi na besplatnu edukaciju pletenja ukrasnih košara (55+)
Skip to content