OSMA PREDBOŽIĆNA DIJAGONALA / Tradicionalna predbožićna šetnja u trajanju od cca 3 sata / Mapiranje Trešnjevke

Subota, 19.12.2020.  u 18 sati

 

Iako je ova godina bila posve čudna i nepredvidiva, puna loših vijesti, evo napokon i jedne dobre: Tradicionalna predbožićna šetnja projekta „Mapiranje Trešnjevke“ nazvana Predbožićna trešnjevačka dijagonala, koju ove godine održavamo po osmi puta, održati će se i ove godine!

Riječ je o šetnji u nepoznato kojom ćemo, kao i za svih naših prethodnih šetnji, krenuti u potragu za zanimljivim mjestima, pričama i ljudima, samo što ovoga puta sudionici šetnje neće unaprijed znati kuda idu i što će sve vidjeti.

Šetnja će se održati u subotu, 19.12.2020. sa sastankom u 18h ispred prostora RTL televizije (Krapinska ulica), preporučamo vam dolazak javnim prijevozom, ponesite toplu odjeću i udobnu obuću s kojom vam neće biti problem zakoračiti i na poneku blatnu stazu. Trajanje šetnje će biti oko 3 sata, tokom šetnje molimo za pridržavanje svih važećih epidemioloških mjera.

Radi epidemioloških razloga šetnji može prisustvovati maksimalno 25 osoba i za nju su potrebne prijave na mail mapiranjetresnjevke@gmail.com ili porukom preko FB profila „Mapiranje Trešnjevke“.

Ako zainteresiranih bude više od 25 postoji mogućnost dodatne šetnje u utorak,  29.12.2020., za sve one koji će željeti doživjeti tu šetnju, a neće uspjeti ući na listu za prvi termin. U tome bi slučaju sastanak bio također u 18h ispred ureda RTL televizije u Krapinskoj ulici.

Tradicionalna predbožićna šetnja / Mapiranje Trešnjevke
Skip to content