Radionica kreativnog pisanja ‘Kratka priča’ u partnerstvu s udrugom Nova stranica Zagreb, a pod vodstvom Suzane Bosnić Majcenić, kroz razgovore, zadane vježbe, pisanje, čitanje i analize, polaznicima nudi pomoć u stvaralačkom procesu – od početne ideje do pisanja i brušenja teksta.

Prijave su u tijeku, pozivaju se svi zainteresirani, svi oni koji pišu ili žele pisati.

Radionica se može pokazati kao dobar početak spisateljskog puta.

U sklopu radionice bit će održana predavanja te susreti s piscima, a nakon svakog semestra bit će upriličeno i javno čitanje odabranih priča polaznika radionice.

 O voditeljici: Suzana Bosnić Majcenić rođena je 1976. godine u Splitu. Odrastala je na Korčuli u mjestu Blato, a 1999. godine odlučuje promijeniti adresu stanovanja te seli u Zagreb. Upisuje studij Informatike. Počinje raditi kao novinarka.U to vrijeme otkriva radionicu kratkih priča u Centru za kreativno pisanje pod vodstvom Miroslava Mićanovića. Nastavlja s radionicama u CKP-u pod vodstvom Tomislava Zajeca te Marinka Koščeca. Neke njene priče objavljene su u književnom časopisu Tema, časopisu za književnost Quorum i zbirci kratkih priča Krom i Pakao. U lipnju 2013. u izdanju nakladničke kuće Funditus te uz potporu Ministarstva kulture Republike Hrvatske, objavljena je i njena prva zbirka kratkih priča Pod zemljom u velikim cipelama. U ožujku 2015. u izdanju nakladničke kuće Funditus objavljen je njen prvi roman Tolba za koji je dobila potporu Ministarstva kulture za poticanje književnog stvaralaštva. Živi u Zagrebu. I piše. 

 

Fond sati: 30 građanskih sati

Trajanje: 15 tjedana

Cijena: 900 kn

Upisi: od 1.9. do 1.10.2015.

Početak:  6.10.2015.

Termin: utorak, od 18 do 20 sati

Dodatne informacije: Za dodatne informacije o radionici i predbilježbe obratite se na e-mail:  novastranica1@gmail.com ili nazovite broj: + 385 95 9981900

UPISI / Radionica kreativnog pisanja:  KRATKA PRIČA
Skip to content