U sklopu projekta “U potrazi za istinom”, 15. listopada 2018. u Centru za kulturu Trešnjevka krenule su GLAZBENE RADIONICE pod vodstvom Zorana Šćekića.

Prva grupa krenula je s radom na temu kompozicije za završnu priredbu  – multimedijalnu izložbu, koja će biti  organizirana 2019. godine u Arheološkom muzeju i Centru za kulturu Trešnjevka u Zagrebu, uz popratna događanja i dodatne audio-vizualne sadržaje dostupne online. Izložba će se temeljiti na kulturnoj baštini grada Zagreba i povijesnim događajima koje će kroz više umjetničkih disciplina interpretirati građani u dobi 55 i više godina starosti.

U ponedjeljak 12. studenog 2018. godine započet će drugi, digitalni modul glazbene radionice, koji se bavi upisom skladbi u digitalni softver (Sibelius).

Skladbe upisane u Sibelius, polaznici pripremaju za probe, snimanje i javnu izvedbu. Tako pripremljene i snimljene kompozicije bit će dio završne multimedijalne izložbe “U potrazi za istinom”.

Mjesta za upis u radionicu Sibelius još ima pa pozivamo zainteresirane da se pridruže. Radionice su za korisnike besplatne.

Trajanje drugog modula glazbene radionice – Sibelius12.11. 2018.– 15. 1.2019.

Termini / ponedjeljak i petak /12-14 sati

lokacija: Centar za kulturu Trešnjevka

Kontakt

Marina Jurković

M 091 30 27 417

podij@cekate.hr, jurkovicmarina@gmail.com 

Voditelj / Zoran Šćekić

Nositelj projekta je Centar za kulturu Trešnjevka, partneri su Arheološki muzej u Zagrebu i Telecentar. Ukupna vrijednost projekta je 652.892,05 kuna od čega 554.958,24 kuna sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Organizacija radionica sufinancirana je u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.
image.png
UPISI u glazbene radionice 54+: Sibelius
Skip to content