PRIČE KOJE LIJEČE
Četvrtak, 29.9.2022. u 18 sati, Udruga Svitanje (Selska cesta 112)
Radionica “Put samopouzdanja”
 
 
U četvrtak, 29.09. u 18.00 sati Priče koje liječe nastavljaju svoj put. U Udruzi Svitanje ugostit ćemo m.psych. (gest.), spec.theol. Natašu Barolin Belić koja će održati predavanje
“Put samopouzdanja”.
 
Samopouzdanje je, između ostalog, i naše mišljenje o vlastitim vještinama i mogućnostima. To mišljenje se formira kroz naše odrastanje i pod ključnim je utjecajem okolnosti u kojima smo ušli u svijet odraslih ljudi. To znači da, u pozitivnoj verziji priče odrastanja i okolnosti, imamo dobar osjećaj samopouzdanja i uvjerenje kako je naš život pod našom kontrolom. Samopouzdanje, također, uključuje svjesnost o našim slabostima i snagama te sposobnosti da se nosimo s kritikama okoline. Kako se nositi s izazovima nedostatka samopouzdanja, kako se nositi s kritikama drugih te kako ostati hladne glave i ne podleći mnogobrojnim distrakcijama i mišljenjima okoline? Na predavanju Put samopouzdanja pričat ćemo o tome kako stječemo samopouzdanje, kako postajemo nesigurni u nas same te kako možemo vratiti osjećaj ispunjenosti i dostatnosti. Ukratko, kako možemo biti glavni pozitivni lik u filmu našeg života.
Nataša Barolin Belić je magistra geštalt psihoterapije, certificirana geštalt psihoterapeutkinja (ECP, EAGT) i certificirana seksualna terapeutkinja. Terapeutkinja i supervizorica edukantima Geštalt psihoterapije na institutima: EAPTI Psihika i EAPTI IGW Centar Zagreb. Supervizor je edukantima u edukaciji za seksualnu terapeute i savjetnik Hrvatskog društvo za seksualnu terapiju. Predavačica je i trenerica u edukaciji HDST-a za seksualne terapeutkinje/te. Četverogodišnju edukaciju iz geštalt psihoterapije završila je na IGW-u, Institutu za integrativnu geštalt terapiju Würzburg, odjeljenje u Zagrebu. Edukaciju iz seksualne terapije završila je pri Hrvatskom društvu za seksualnu terapiju u Zagrebu. Završila je i edukaciju iz Mindfulness stress relief metode The Power of Awareness kod Tare Brach i Jacka Kornfielda pri UCLA (University of California) i Znanstveni pristup Mindfulness-u na Sveučilištu Leiden, Nizozemska. Trenutno je na edukaciji iz MBSR kod Jon Kabat – Zinna. Diplomirala je teologiju na Visokom teološkom učilištu u Osijeku. Članica je Povjerenstva za upis Hrvatske komore psihoterapeuta. Članica je DGIPH-a i predsjednica je Hrvatskog društva za seksualnu terapiju HDST.
 
Priče koje liječe u rujnu
Skip to content