Priče koje liječe u prosincu

Radionica Kako sa stigmom?

Srijeda, 14.12.2022. u 11 sati

Udruga Svitanje u Selskoj cesti 112 a

 

Centar za kulturu Trešnjevka pokrenuo je novu suradnju za projekt Priče koje liječe s Udrugom Kako si?. Jako smo ponosni što smo s mladim psiholozima iz ove udruge pronašli zajedničke ideje i ostvarili suradnju koju ćemo nastaviti u idućoj godini.

Udruga Kako si? je neprofitna organizacija nastala u razdoblju pandemije i potresa u Republici Hrvatskoj s ciljem pružanja potpore široj populaciji. Udrugu vode mladi psiholozi pod vodstvom profesorice i mentorice dr. sc. Nataše Jokić-Begić. Svojim entuzijazmom, optimizmom, znanjem i vještinama zajednički stvaraju pristupačno i sigurno okruženje za sve one koji osjećaju da im je potrebna podrška. Cilj im je educirati i osnažiti javnost te joj povećati kompetencije za nošenje sa svakodnevnim izazovima, kako za vrijeme pandemije, tako i nakon nje. Možete ih pratiti na  Facebook, Instagram, LinkedIn i YouTube profilima, a za sva pitanja i usluge imaju sandučić otvoren na info@kakosi.hr

Prvu radionicu održat će Luka Mijalković 14.12.u 11 sati u Udruzi Svitanje u Selskoj cesti 112 a.

Na radionici ćemo razgovarati o stigmatizaciji psihičkih smetnji i učinku koji ona može imati na psihičko zdravlje. Usmjerit ćemo se na neke od tema poput:  

  • Koji su izvori postojanja stigme i kako ih možemo pokušati smanjiti kod drugih?  
  • Koji su mitovi i pogrešna tumačenja vezana uz psihičke smetnje?  
  • Kako razgovarati s bliskim ljudima o vlastitim psihičkim smetnjama?  
Priče koje liječe u prosincu
Skip to content