Mapiranje Trešnjevke u lipnju 2023.

 

03.06.2023. (subota): Igrajte se s nama, na Ciglenici i Pongračevu! (igra za građanstvo). Sastanak je ispred Nebodera na Ciglenici (Selska cesta 34) u 19h.

Zabavimo se i podružimo uz pomalo šašava pitanja igre kroz koju ćete bolje upoznati uličice starih dijelova Ciglenice i Pongračeva!

 

16.06.2023. (petak): Štacun – neka ljeto započne! (intervencija u javnom prostoru umjetnice Franjke Prša). Ugao Kostelske i Mokričke ulice, od 19h.

Franjka će povodom skorog početka ljeta ponovo oživjeti nekoć kultni kvartovski dućan „Štacun“ koji je dugo vremena bio srce svojeg kvarta i još uvijek je mjesto uz kojeg se vežu mnoga sjećanja.

 

17.06.2023. (subota): 10 godina Mapiranja Trešnjevke – tragom prve dijagonalne šetnje, trešnjevkom s kraja na kraj! (šetnja). Sastanak kod starog Samoborskog koldovora (pivnica) u 17h. Voditelj je Vanja Radovanović.

Prošećimo se s kraja na kraj Trešnjevke ne samo prostorno s kraja na kraj već i vremenski, kroz 10 godina djelovanja projekta Mapiranje Trešnjevke, pa i emocionalno, uz druženje svih vas i nas. Kao i obično, i kad mislite/mislimo da sve poznajemo, uvijek naiđemo na nešto novo – pa će onda tako biti i ovoga puta.

 

 

 

Mapiranje Trešnjevke u lipnju 2023.
Skip to content