Pozivamo Vas na prvu od 6 kvartovskih izložaba   LICE U’LICE/MAKSIMIR,  ovom prilikom u prostoru

CENTRA ZA KULTURU I INFORMACIJE Maksimir, Švarcova 18, 

dana 27.12. 2012. (utorak) u 10 sati.

Predstavit će se

ODABRANI AUTORI: ANA ULOVEC, ANAMARIJA PETRINIĆ, ANAMARIJA TABULOV, AUGUSTIN PLATUŽIĆ, DAMJAN HABULINEC, DOMAGOJ MIKŠIĆ, FRANCO PEŠEC MUHIĆ, JOSIP LJUBIČIĆ, JOSIPA SPUDIĆ, KATARINA HRABAR, KATARINA MARIĆ, KATARINA MATIĆ, LUCIJA ČUMPEK, MATEO PANJOL TUFLIJA, PAOLA REŠKOV, ROKO ŠPOLJAR, SARA REPNJAK, SARA VAING, TEA KOŠKI, TEA TESLA, VALERIJA AGIČIĆ

 Voditeljica fotoraradionica na  Maksimiru bila je prof. Marina Zlatarić.

Tom prilikom će Savjet izložbe  izabrati ponajbolje fotografije izlagača za zajedničku završnu izložbu svih 6 kvartova (u siječnju- CZKIO Susedgrad, u ožujku MSU-Školica).

Savjet izložbe čine: koordinator-fotograf Luka Mjeda, te svi voditelji radionica: Marina Zlatarić, Anton Krešić, Saša Kosanović, Zvonimir Kosinjski, Branimir Butković, te Dario Krmpotić.

 

———-

Maksimirska izložba LICE U’LICE može se pogledati od 26.12 do 30.12, od 9-14 sati.

Slijede izložbe:

30. 11. LICE U’LICE U CZKIO Susedgrad-Galerija Idealni grad

18. 12. LICE U’LICE U Centru za kulturu Trešnjevka-Galerija Modulor

Termini i lokacije izložaba na Peščenici i Črnomercu poslati ćemo naknadno.

 

O PROJEKTU LICE U’LICE

Na izložbi se predstavljaju ponajbolje fotografije nastale na kvartovskim  fotoradionicama LICE U’LICE.

Fotoradionice smo organizirali polazeći od spoznaje da sliku Zagreba ne čine samo centar i Donji grad, njegove znamenitosti, već i periferija, skrivene ulice, nepoznati detalji, njegovi stanovnici-ukratko-neko drugo lice Grada.

Radionice su trajale tijekom godine, a polaznici su marljivo otkrivali i bilježili sve ono što čini naš kvart prepoznatljivim, i one lokacije poznate baš svima, ali i one skrivene zakutke poznate samo nekolicini.

Fotografije ponajboljih polaznika izabrao je Stručni savjet, te ih ovom prilikom predstavljamo i vama.  Nadamo se da će poslužiti svima onima koji su za svoj kvart vezani na neki poseban način, kao i onima koji se s njim tek upoznaju.

 

Izložba LICE U’LICE u CZKIO Maksimir/kvARTura

Ključne riječi:

Skip to content