BUDI VODITELJ RADIONICE

PREDBILJEŽBE I UPISI: 1. – 30.9.2021.

 

Imaš ogromnu količinu znanja i misliš da bi bilo korisno i druge naučiti nešto? Želiš podijeliti to što znaš, a ne znaš kako i gdje početi?

Ova radionica namijenjena je svima koji žele biti voditelj radionice. Stječemo i razvijamo vještine koje su nam potrebne da naša radionica bude zanimljiva i potpuna i da znanje koje prenosimo sjedne na pravo mjesto u pravom trenutku. Glavni alat kojeg koristimo, i na osnovu kojeg je koncipirana cijela radionica je – iskustveno učenje. Otvorit ćemo teme poput: komunikacije, motivacije polaznika, analize potreba polaznika, principa učenja sa strane psihologije, dizajna aktivnosti, dizajna radionice, metode facilitacije i prezentacije, i naravno dobro obraditi samu metodu i alate iskustvenog učenja. Namjera je pokazati nam da učenje kroz radionice može biti zabavno, korisno, zanimljivo, kvalitetno, te pomoći nam da osvijestimo svoje vještine u radu s grupom i da ih poboljšamo.

Ideja je da po završetku imate razrađen kurikulum svoje radionice, da znate zašto, kako i gdje početi i završiti, i ono najbitnije – samopouzdanje u sebe i svoju radionicu!

Voditelj: Oliver Linzbauer

Zadnjih nekoliko godina bavi se iskustvenim učenjem kao superiornim alatom u edukaciji. Instruktor je globalne organizacije Outward Bound koja mlade podučava socijalnim vještinama i

grupnoj dinamici.

 

Trajanje: 10 tjedana, početak; 10mj.

Termin: 1x tjedno, 3h (ponedjeljkom)

Broj polaznika: od 6 do 12 osoba

Cijena: 250 kn mjesečno ili ( 600 kn za cijeli tečaj)

Prijavemodulor.cekate@gmail.com

Info: 091 3027 412

 

Budi voditelj radionice
Skip to content