KVARTURA 2021.

KLUB  55+  / DNEVNI BORAVCI U ZAJEDNICI

PREDAVANJA DR.SC. DUBRAVKE MILJKOVIĆ

DRUŠTVENI DOM PREČKO (PREČKO 2A)

17. i 20.11.2021. 

 

Srijeda, 17.11. u 18 sati predavanje “ Humor u doba korone, potresa i dr. sr”. Uloga humora u životu; čemu se smijemo; pozitivne posljedice humora i smijeha. (Pozor! Mogućnost predoziranja 🙂

Subota, 20.11. u 17.30 sati predavanje  “Pozitivno starenje – kako dodati život godinama, a ne tek godine životu?”. Istine i mitovi vezani uz starenje. Nikad nije kasno: što sve (još) možemo učiniti za sebe da bismo se osjećali (još) bolje.

 

Ulaz je besplatan!

(*uz COVID potvrde)

Nove epidemiološke mjere – važna obavijest!

 

Prof. dr. sc. Dubravka Miljković rođena je u Zagrebu, gdje je na Filozofskom fakultetu diplomirala psihologiju i pedagogiju, magistrirala psihologiju s temom iz područja čitanja te doktorirala pedagogiju s temom iz područja opće obrazovanosti. Dodatno se educirala u SAD-u i Austriji u području menadžmenta i upravljanja ljudskim potencijalima. Napisala je 30 knjiga (većinom u suautorstvu s Majdom Rijavec), 70-ak znanstvenih i stručnih radova te više od 300 stručno-popularnih članaka za mnoge novine i časopise. Za dosad objavljene knjige Hrvatsko psihološko društvo dodijelilo joj je 1997. godine Nagradu Ramiro Bujas.  Ministarstvo znanosti RH dodijelilo joj je 2000. godine Godišnju državnu nagradu Republike Hrvatske za popularizaciju znanosti. Godine 2009. primila je i Nagradu Zoran Bujas za psihologijsku knjigu godine.

 

 

Besplatna predavanja dr.sc.Dubravke Miljković
Skip to content