Besplatna online radionica Art terapije

Upoznajte svog unutrašnjeg neprijatelja

Subota, 7.5.2022. od 16 do 20 sati na Zoom-u

Voditeljica: Tara Beata Racz,  dipl. psihologinja, ak. slikarica i art terapeutkinja

 

Proljeće je idealno vrijeme za rad na stvaranju novih navika i početku nekih kreativnih i poslovnih projekata. Kako se priroda budi, raste, zeleni i buja, tako i naši unutrašnji resursi traže vremena za njegu kako bi mogli narasti i izaći iz zone komfora. Ipak često naiđemo na neke prepreke u svom osobnom rastu i razvoju. To su dijelovi nas, naši unutrašnji neprijatelji poput strogog kritičara ili emocija poput straha i srama. Kroz ovu online radionicu metodama ekspresivne art terapije bolje ćemo upoznati upravo tog našeg unutrašnjeg sabotera. Pridat ćemo sliku tom glasu u glavi zbog kojeg stalno odgađamo izlazak iz zone komfora, promjenu  i osobni rast.

Kroz niz kreativnih tehnika istražit ćemo koncept samosabotiranja i približiti svijesti što nas to zapravo koči i sprečava da živimo život punim plućima te se usudimo krenuti prema svojim snovima i graditi bolju svakodnevicu u kojoj ima više prostora za rast, igru, njegu, istraživanje, eksperiment i slobodu izražavanja.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je pripremiti likovne materijale poput flomastera, pastela, tempera ili vodenih boja. Uz to svakako se opremite papirima (A4 ili A3) te olovkom za pisanje.

Radionica se provodi online i trajat će 4 sata. Od 16 do 20 h u subotu 07.05.2022.

 

Prijavite se na sljedeću mail adresu modulor.cekate@gmail.com od 1.5.2022. 

Besplatna online radionica Art terapije
Skip to content