Humoristična monodrama Ivana Ožegovića

10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života

Izvedba:  2. listopada 2020. (petak) u 20 sati

 

Predstava prati prolazak jednog mladića kroz različite životne situacije vežući glazbu koju sluša uz svoje ljubavne dogodovštine. U samoj srži predstave se sakriva pitanje koliko smo svjesni glazbe koja cijele naše živote svira u pozadini. Je li to samo neka buka sa strane ili ipak ona oboji naše živote jače nego želimo priznati? Sviđa li nam se neka pjesma zato što je odsvirana na idealnoj frekvenciji za naše uši ili zato što nas podsjeća na trenutak kada smo slušali tu pjesmu i bili s nekim tko nas je činio sretnim?

 

O autoru: 
Ivan Ožegović je glumac rođen 1989.godine. Diplomirao je 2014. godine na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu.
Najpoznatiji projekti:
serije: „Crno – bijeli svijet“ (tumači ulogu Davorina Bogovića) i „Počivali u miru“ te filmovi: „Winnetou 3“, „General“, „F20“, „Mrtve ribe“, „Guardian Angel“ i apsolutni pobjednik Pula film festivala „Broj 55“. Od kazališnih projekata najvažnija je suradnja sa Tomaž Pandurom na dvije predstave u HNK Zagreb, s kojima je sudjelovao i na jednom od najvećih svjetskih kazališnih festivala u Bogoti. Također je imao priliku glumiti u projektima oscarovca Danisa Tanovića i nominiranog za oscara Uli Edela. Ožegović je dugogodišnji suradnik Agencije za odgoj i obrazovenje s kojima već dugi niz godina surađuje na „Novigradskom proljeću“ kao predavač glume. Uz Gorana Navojca je umjetnički suradnik na BOK festivalu u Bjelovaru. Ivan Ožegović, osim što je glumac, također je scenarist. Surađivao je na mnogim filmovima kao koscenarist, a nakon toga je njegov talent prepoznao HAVC i dodijelio mu novac za razvoj njegovog scenarija „Šrauba“. Tekst za predstavu „10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života“ nije imao svoju filmsku adaptaciju, no ne isključuje se i ta mogućnost.

 

Izvodi: Ivan Ožegović

Trajanje: 80 min

Cijena ulaznice u slobodnoj prodaji: 50 kuna

Cijena ulaznice za studente, umirovljenike i nezaposlene (uz predočenje važećih isprava): 35 kuna

 

MOLIMO POSJETITELJE DA SUKLADNO UPUTAMA NACIONALNOG STOŽERA STAVE MASKU PRIJE ULASKA U ZATVORENI PROSTOR!

ULAZNICE SE MOGU KUPITI RADNIM DANOM OD 9 DO 12 I OD 16 DO 20 SATI TE SAT VREMENA PRIJE PREDSTAVE U CENTRU ZA KULTURU TREŠNJEVKA.

REZERVACIJE NA BROJ 01/3695-457 ILI NA E-MAIL marketing@cekate.hr

BROJ MJESTA JE OGRANIČEN ZBOG PREPORUKA NACIONALNOG STOŽERA. 

 

 

 

10 pjesama koje su označile kraj mog ljubavnog života (12+)
Skip to content