21.12. 2011. – Dom kulture Prečko, Prečko 2a u 19:30 h

Ovim koncertom obilježili bismo završetak prvog ciklusa radionica muziko- terapije koje su dio projekta pod istoimenim nazivom “Moć bubnjeva”.
Početkom listopada 2011. godine započeli smo s dvije radionice muziko- terapije u kojima smo koristili afrički bubanj i afrički ritam.

no images were found

Prvu radionicu namijenili smo odraslim osobama s intelektualnim teškoćama, dok druga radionica je namijenjena djeci i mladima s poremećajem u ponašanju i bez poremećaja u ponašanju.
Kod naših polaznika polučili smo velikim uspjehom kako individualno, tako i grupno. Koristeći se bubnjarskim tehnikama s polaznicima radili smo na njihovoj koncentraciji, motorici, fokus, disciplini, timskom radu i pokušali smo povećati njihovo samopouzdanje.
Završnim koncertom pokazati ćemo koliko se toga može postići kroz glazbu i kako osobe za koje smatramo da se inače ne mogu uključiti u ovakav tip rada uspijevaju u tome, te pokazuju nadprosječni talent.

Na koncertu će nastupiti polaznici dvaju radionica pod vodstvom voditelja Sama Bushare i Borisa Antolovića.
Kao iznenađenje za naše polaznike, njihove prijatelje i bližnje ugostili smo zagrebačku udaraljkaško-instrumentalno-vokalno-plesnu skupinu KenkeDenke.

Ključne riječi:

Skip to content