Intenzivna, interaktivna vikend radionica
Voditelj: Dragutin Vujić, dipl.ing.građ.
subota i nedjelja, 24. i 25. ožujka 2012. od 13.00 do 19.00 sati

Svatko se od nas zapitao što radim krivo u životu i zašto se baš meni događaju neželjene situacije. Kako to riješiti na kvalitetan i trajan način? Moramo znati da svatko ima pravo na uspjeh u životu, mir, radost i dostojanstvo, te da smo samo MI ti koji možemo na to utjecati. No i dalje se postavlja pitanje: „Kako to postići?“.

Radionicom kvalitetnog življenja kroz samorazvoj polaznici su usvojili  alate koji  pomažu očistiti negativne naboje i stanja svijesti koja nas najčešće blokiraju, skrivaju i zamućuju jasne ciljeve i odluke koje donosimo u životu.

 

 

O voditelju: rođen 12. lipnja 1948. u Zagrebu, gdje je završio gimnaziju i fakultet. Danas je u mirovini. Mirovinu je stekao radom u: Hrvatskoj vodoprivredi, g.p.”Konstruktor”-Rijeka, Zavodu za izgradnju grada Zagreba,z.z.”Lotrščak” – Zagreb, kao vlasnik i direktor privatnog poduzeća Urban planing,te u Hrvatskim autocestama. Bavi se planinarenjem. Osnovao je dva planinarska društva, a bio predsjednik u tri planinarska društva. Osnivač je i voditelj Udruge Zlatna dob, kojoj je zadatak organizirati i provođenje života osoba treće životne dobo na dostojanstven i kvalitetan način. Vidi: www.zlatna-dob.hr .
Završio edukaciju za sudskog vještaka, te je do današnjeg dana načinio veći broj vještačenja za trgovački sud u Zagrebu. I danas je aktivan, kao sudski vještak. Završio edukaciju za izmiritelja i dobio certifikat od Ministarstva pravosuđa za samostalno obavljanje izmiriteljske djelatnosti (medijacija). Aktivan je u Hrvatskoj udruzi miritelja (HUM), gdje je predsjednik Kluba građevinara. Vrlo intenzivno se bavi tehnikama rada na sebi (30 godina) u cilju poboljšanja kvalitete života svakog pojedinca. Prošao mnoge tehnike i radionice. Vodi predavanja i radionice pod nazivom „Radionica kvalitetnog življenja kroz samo razvoj “.

 

NOVI CIKLUS UPISA  U RUJNU 2012.

Kvalitetno  življenje kroz  samorazvoj
Skip to content