Mi glumimo, oni neka drame!

Pronađite vršnjake kojima je dojadila buka spektakla i koji u tišini i miru, u druženju žele pronaći sebe prvo na pozornici, a potom i u životu. Naše je tijelo čudesno. Opustimo li se doslovce možemo lebdjeti, jer mašta radi čuda. Naš je govor prvo što smo naučili od naše majke, još dok smo je slušali preko kože, u trbuhu. Tijekom vremena zaboravili smo govoriti i kretati se lagano i prirodno. Mi ćemo vam pomoći da se prisjetite sebe, da raspletete grčevite čvorove koji nam brzina svakodnevice nameće. Sjetimo se kako je to bilo kad smo bili (mlađa) djeca i kad su naše misli pokretale svijet naše mašte. Mi se igramo, kroz igru stvaramo predstave, ali i buduće glumce, redatelje, dramaturge, scenografe… Imamo voditelje koji su ostvarili karijere kao glumci, pisci, koji su školovani za rad s djecom i odraslima.

Mašta radi svašta: nemoj biti Pale sam na svijetu! 

RADIONICE ZA SVE DOBI: 

Dramski studio TNT-a – osnovnoškolci  (5 – 8 razredi)

Dramski studio TNT-a – studenti

Dramski studio TNT-a – odrasli

Radionice se izvode u učionicama Centra za kulturu Trešnjevka, prezentacija i probe su na velikoj pozornici CeKaTea uoči kraja školske godine.

Ravnateljima osnovnih i srednjih škola Trešnjevke, profesorima hrvatskog jezika i voditeljima dramskih grupa, besplatno nudimo prezentacijske satove. Doći ćemo u školu, a vi nam dajte učionicu sa zainteresiranim učenicima i profesorima za: odgoj umjetnošću za umjetnost. Grupe su do 15 polaznika.

UPISI: Od radnim danom (Teatar na Trešnjevci: 01/3695 457, tnt@cekate.hr) od 16 do 20 sati (tajništvo Centra za kulturu Trešnjevka, 01/3027411, info@cekate.hr)

POGLEDAJTE KAKO SU IZGLEDALE LIPANJSKE PREDSTAVE Dramskog studija TNT-a:

Predstava "Glazbeni vremeplov" osnovnoškolske dramske grupe

Glazbeni vremeplov, snimio Želimir Ciglar

Woodstock 2013?, Vesna Stilinović

 

Tako sretan dan, Dramski studio TNT / odrasli

Tako sretan dan, Dramski studio TNT / odrasli

Upisi u dramske radionice
Skip to content