Studenti i ostali punoljetni zainteresirani za rad u Dramskom studiju TNT-a neka dođu četvrtkom od 19 sati na upis i  radionicu u Centar za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1 (Učionica 3). Prilika je to da započnete pripreme za prijemne ispite na studij glume, ako je to vaš put, ali i za ostale umjetničke fakultete i za poslove u kojima je važan javni nastup i upoznavanje sebe. Učite od najboljih, učite od onih koji su uspjeli u svom zanimanju. No, nije nužnno da vaš put bude put profesionalca. Ako se volite igrati, ako ne želite zanemariti dijete u sebi, ako se volite družiti, učiti na sceni o svijetu, sebi i kazalištu, onda su dramske radionice akademske glumice Vesne Stilinović prava prigoda za vas.
Vesna Stilinović se 20 godina bavi dramskom pedagogijom. Radi s mladima i odraslima, a dugogodišnja je prvakinja HNK Varaždin, gdje je ostvarila niz blistavih uloga.

Radionice za studente
“Ništa nećemo uzimati sa strane”, poručuje Vesna Stilinović govoreći kako će polaznici sve naučiti o kazališnoj šminki, kostimografiji, scenografiji, a tijekom rada ustanovit će se je li bolje da sami zajednički napišu tekst predstave ili će izabrati nešto odgovarajuće iz domaće ili svjetske literature. Vesna Stilinović u svom je radu usredotočena na scenski govor, ali ne tako da polaznici čitaju napisane tekstove, već se umijeće govora i govorništva razvija kroz improvizaciju i igru u scenskom prostoru.
Za studente radionica je četvrtkom od 19 sati do 20.30 sati. Cijena radionice je 150 kuna na mjesec.

Dramske radionice Vesne Stilinović za mlade: četvrtkom od 19 sati
Skip to content